MENU

Testimonials

Ervaringen van deelnemers

Exciting Life is partner in het verhogen van de excitement in de levens van individuen op zakelijk en persoonlijk gebied. Het is voor ons belangrijk om te horen wat anderen van ons vinden.

We zijn trots op de resultaten die onze deelnemers zelf behalen door het gebruik van onze methodes en delen dit graag.

 

Steven Oostlander, Hoofd FEZ, Stafdienst Financieel Economische Zaken, Tweede Kamer der Staten-Generaal:
“We did the communication style training Let’s Talk in our organization. Personally I enjoyed it very much but more interesting was that a lot of our staff members were enthusiast as well.  Not only did we learn a lot, we also had a lot of fun which was the responsibility of the trainer who was very relaxed and very responsive to the needs of the group.” 

 

 

Brenda Munsterman, SENSATION
Def_SenLogo_black“Ons team is door turbulente tijden gegaan. Het bedrijf werd overgenomen door een grote Amerikaanse onderneming en een aantal teamleden moesten worden losgelaten. We deden de Exciting Performance training om het team weer bij elkaar te krijgen en het werkte! De processen en de groepsspellen maakte dat iedereen zich prettiger voelt met elkaar en de mensen waren in staat om zich open te stellen en zich uit te spreken. De dag erna hadden we een interne brandsessie en het verschil binnen het team was al merkbaar. Tijdens de training hebben we zowel team- als individuele doelen gesteld en dit was een goed uitgangspunt voor het verdere teamwerk. “

 

Monique Volbeda, manager ICT Service Desk, VUmc:
In het tweedaagse programma konden we zien dat we meer kunnen dan we denken. We hebben onze team spirit vergroot door elkaar te accepteren en zijn begonnen om onze sterke en zwakke punten te gebruiken.

Mijn belangrijkste inzicht was dat we de manier van reageren op onze klanten kunnen verbeteren. Door het gebruik van één van de praktische gereedschappen die we hebben gekregen, kunnen wij betrouwbaarheid creëren. We voelen ons gemotiveerd om onze gesprekken te starten vanuit menselijkheid om vertrouwen te creëren.

Als manager was het fijn om bevestiging te krijgen over wat ik doe in het omgaan met het team. Ik heb nieuwe inzichten in de drijfveren van mijn teamleden en hoe ze reageren op communicatie. De krachtige interactie door de trainer duwde ons een beetje verder; we kwamen uit onze comfort zones,  stelden ons meer open en lieten kwetsbaarheid zien. Na de training hebben we meer focus en ik zie meer glimlachen op hun gezichten.

 

Marcel Antoons, Interim Finance Professional over Let’s Talk Business:
“Voor de de training had ik in mijn communicatie vooral oog voor WAT ik over wilde brengen bij de ander. Regelmatig leverde dit niet het gewenste resultaat op  met als gevolg de nodige frustraties en teleurstellingen.

Nu heb ik in de training gezien en ervaren hoe ik met de aangereikte praktische tools veel meer bewust en actief bezig ben met WIE ik communiceer en HOE ik dat dan het beste kan doen bij deze persoon of personen in plaats van me teveel focussen op het WAT.  Ik zie onmiddellijk het effect van mijn communicatie, en ik kan dit nu ook ook sturen, het kost me minder moeite, doe het met meer plezier en met betere resultaten, zowel zakelijk als privé.

Ik kan zeggen dat naar aanleiding van deze training ik inmiddels vier ambassadeurs voor mijn business heb gevonden en ik ook een nieuwe opdracht heb binnengehaald, puur door wat ik uit de training geleerd en gedaan heb direct toe te passen in mijn gesprekken, emails en offertes.

Ik kan de training iedereen van harte aanbevelen. De training is erg leerzaam, geeft inzicht en is uitermate praktisch, soms confronterend maar ook zeker met de nodige humor.”

 

Judith Stapel, Oprichter Ilovethisconcept.com, Business Development Manager – Europe bij S-DNA:
“Voor mij was het belangrijk dat de Let’s Talk Business training een heldere structuur en een eenduidig doel had. Een training voor professionals die hun samenwerkingen winstgevender willen maken.

Voor mij zit deze winstgevendheid in het vormen van langdurige waardevolle werkrelaties, passend bij de cultuur van mijn bedrijf dat resulteert in cashflow vergroting voor mij en mijn businesspartners.

Dit doel heb ik ruimschoots bereikt. In de oprichting van mijn bedrijf en mijn rol bij S-DNA creëer ik gemakkelijk helderheid en hiermee samenwerking. Het uitspreken van verwachtingen in een passende communicatiestijl – en het hierin kunnen switchen – is een verademing, hier zouden meer mensen veel voordeel mee kunnen behalen.

Het sluiten van een deal op basis van helderheid in en transparantie van wederzijdse verwachtingen geeft niet alleen mij rust en ruimte om te bewegen en verder te groeien, mijn partners ook.

Een aanrader wanneer je als spin in het web fungeert, te maken hebt met meerdere stakeholders en wil samenwerken met verschillende type communicatiestijlen in jouw team.”

 

Sean, ondernemer over Let’s Talk Business:
“Het gebruik van de communicatie-stijlen heeft een nieuw kanaal voor mij geopend hoe andere mensen te begrijpen. Ik gebruik het elke seconde, automatisch! Als gevolg daarvan ben ik meer open en minder alleen maar aan het zenden.

Als ik nu reageer op mensen, doe ik het op een zachtere manier. Wanneer ik het gereedschap voor het sluiten van een deal gebruik, is mijn vertrouwen hoger en zijn klanten meer ontspannen als ik met hen praat. “