Annemarie

Annemarie (59 jaar) volgde begin 2016 de Outfit training en voor haar was het een absoluut keerpunt:  “In januari en februari 2016 heb ik de Outfittraining gedaan. Het is voor mij een keerpunt geworden in mijn bewustwording over eten, genieten en verantwoordelijkheid nemen. Inmiddels ben ik 23 kilo afgevallen, ben ik van kledingmaat 54 naar 48/46 gegaan maar wat belangrijker is, is de lifestyleshift die ik heb gecreëerd.
Ik ga nog geregeld uit eten maar ben me veel bewuster van de keuzes die ik maak.
Maar de veranderingen hebben op meer gebieden plaatsgevonden.
Ik voel me fit en energiek, ben gelukkig met mijn leven en sta meer open voor inspiratie en nieuwe dingen. Schijnbaar hangen al die dingen samen.
Annie deed haar Outfit in december 2014:

“Totaal onder de indruk van een slanke Outfitter ben ik in december 2014 zelf Outfit gaan doen. ‘Wat Doutzen Kroes kan, kan ik ook’ was mijn gedachte. Het loslaten van wat we gewend zijn en het stellen van doelen en deze stapje voor stapje behalen was voor mij een grote uitdaging en geweldige ervaring.

Door de Outfittraining ben ik mijn grenzen gaan verleggen in hardlopen. Inmiddels ren ik halve marathons met telkens als doel deze nog sneller te lopen dan de vorige. En het fijnste is dat extra kilo’s niet meegaan!”

Dit bericht werd geplaatst op door .