Janneke

Janneke (40 jaar) deed in 2014 de Outfit. Haar resultaat: op gebied van slanker worden, 9 kilo slanker, 2 kledingmaten minder, 19 centimeter minder buikomvang.

“Voordat ik de training ging doen heb ik vele programma’s en diëten gevolgd, ik kan heel gedisciplineerd zijn en viel dus ook met gemak veel af echter als ik dan “klaar” was zat er binnen no time minimaal hetzelfde maar meestal meer aan en was dat een grote teleurstelling. Ik had er eigenlijk wel vrede mee (dat maakte ik mijzelf tenminste wijs) dat ik te dik was en het blijkbaar bij mij hoorde. Tegelijkertijd verstopte ik mijzelf in wijde kleding en dikke vesten en was ik helemaal niet blij met mijn lijf. Toen ik hoorde over de Outfit training was ik heel sceptisch, ik zag wel resultaten bij anderen maar dat waren anderen en ik had er echt geen zin meer in om weer terug te vallen. Na een aantal maanden zag ik dat mensen na 6 maanden of zelfs na een jaar nog steeds slank waren en dat wekte mijn interesse. Inmiddels is het ruim 1 jaar later dat ik de training heb gedaan en ik ben nagenoeg nog op hetzelfde gewicht, want nu ben ik in totaal 11 kilo slanker.


Ik heb niet alleen op het gebied van gewicht en figuur resultaten behaald maar ook op andere gebieden zoals echt genieten van eten zonder schuldgevoel, meer zelfvertrouwen, andere keuze mbt kleding stijl, ik mag weer gezien worden, ik voel mij veel vrouwelijker, ik ben trots op mijzelf dat ik echt een verandering heb gemaakt in mijn leven door andere keuzes te maken en bewust te zijn van mijn lijf. 


Eindelijk een programma dat werkt en blijft werken zonder dat het een dieet is.”