MENU

Over ons

“Exciting Life is een uniek bedrijf vol excitement. Met trainingen creëren we blijvend resultaat bij bedrijven, professionals en individuen om optimaal te presteren.”

 

Van Excitement naar Excellence met Exciting Life

Exciting Life helpt jou om aanzienlijk beter te presteren. Niet alleen tijdens de training of kort daarna, maar blijvend. Omdat je al in onze trainingen leert hoe je zelf jouw excitement in life terugbrengt, jouw motivatie en zelfvertrouwen voelt groeien en verborgen krachten en talenten ontdekt. Want wie met excitement werkt, zichzelf motiveert en meer vertrouwen krijgt, wil steeds meer en steeds beter presteren. Van excitement naar excellence begint bij Exciting Life!

 

Steeds meer, steeds beter

De basis van elke training is een verandering in attitude, een toenemend zelfvertrouwen en een steeds beter resultaat (excellence) doordat je excitement ervaart in het uitdagen van jezelf, zakelijk of privé, om steeds betere resultaten te bereiken. Dankzij de veranderde attitude ontstaat er een intrinsieke motivatie die je stimuleert om verder te gaan en nieuw gedrag toe te passen met behulp van bewezen tools en kennis die je opdoet in de training. Daarmee bereik je meer successen wat stimuleert en je het nieuwe gedrag steeds weer wilt toepassen. Zo wordt je steeds beter, excellent dus. De training is slechts de start, jouw motivatie om door te gaan, het zelfvertrouwen dat je het kunt en de excitement die daarbij hoort, is wat het blijvende, en steeds verbeterende, resultaat mogelijk maakt.

 

Trainingsmethode

In elke training ontstaat er onder leiding van ervaren trainers een gedragsverandering bij de deelnemers. Door energieke simulaties en scherpe interacties in een veilige omgeving ga je nu wel voorbij jouw belemmeringen. Je krijgt tools aangeboden en je leert deze in nagebootste, relevante, dagelijkse situaties toe te passen om betere resultaten te bereiken. Dankzij rake en directe interventies probeer je ander, nieuw gedrag met ander, nieuw resultaat als gevolg. Zo ervaar je tijdens de training dat je direct meer en betere successen kunt bereiken. Dit stimuleert enorm en geeft veel vertrouwen waardoor je ook na de training doorzet. Je blijft het nieuwe gedrag toepassen zodat je daar beter in wordt, betere resultaten boekt en nog meer plezier en vertrouwen ervaart. Een duurzame verandering is gestart met meer excitement en excellence als gevolg.

 

Resultaat

  • Gemotiveerd zijn om jezelf steeds weer uit te dagen door een nieuwe attitude
  • Gedrag dat duurzaam verandert door bewezen tools en unieke trainingsmethode
  • Meer excitement en zelfvertrouwen door aanzienlijk sneller en beter succes
  • Voldoening ervaren door ook buiten de eigen comfortzone te durven treden
  • Continu de performance verbeteren en excelleren, verder dan nu mogelijk lijkt

 

Unieke organisatie met internationale trainers

Exciting Life is unieke organisatie. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam verzorgen we wereldwijd trainingen. Wij willen mensen in staat stellen zelf een exciting en succesvol leven te leven met plezier, authenticiteit, energie en excellence.  Zowel in Israël als de Verenigde Staten zijn al duizenden managers, medewerkers en particulieren succesvol getraind door onze trainers. Ook in Nederland werken wij met een internationaal team van trainers. Elke trainer heeft meerdere jaren werkervaring in het bedrijfsleven, is daadkrachtig, doortastend en inlevend en exclusief door ons geselecteerd en getraind in onze trainingsmethode.

 

Maak kennis met Exciting Life

Wie wil kennismaken met Exciting Life en ons team is meer dan welkom! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie over een van onze trainingen.

Wil je meer lezen over ervaringen van anderen? Bekijk dan de testimonials over de verschillende programma’s van Exciting Life.