Relationship Dialogue training

Informatie

Relationship Dialogue training

Wil je jouw persoonlijke relaties onderhouden op een manier die effectief en blijvend is, vanuit samen genieten en samen groeien? Daar gaat de Relationship Dialogue training over. In drie dagen tijd leer je tools te hanteren waardoor je dit ook daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen.

Door de training communiceer je jouw wensen helder richting jouw persoonlijke relaties, herken je misverstanden en zet je confrontaties om in gezamenlijke groei, heb je helder hoe je wilt dat jouw relaties eruit zien en hoe je dit ook realiseert.

Over de training

De Relationship Dialogue training duurt drie dagen en tijdens de training werken we met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken en hoe je dit op een andere manier kunt doen. Doordat je dit ziet en ervaart zijn de resultaten van de training duurzaam en langdurig. Ervaringen onthoud je nou eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt. Ook krijg je simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, die jou ondersteunen om dat wat je hebt geleerd en ervaren in de praktijk te blijven brengen. De ervaringen worden ondersteund door intellectueel leren, overzichten en theorieën. Door de methode die wij gebruiken, ontwikkel je de mindset om relaties te creëren en onderhouden hoe jij dat wilt.

Tijdens de Relationship Dialogue training ga je kijken hoe je een gesprek op een effectieve manier op kunt bouwen en op gang kunt houden. Ook ga je kijken hoe je een boodschap op zo’n manier over kunt brengen dat de ontvanger ook daadwerkelijk luistert naar dat wat je te zeggen hebt. Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

  • Vertrouwen herstellen en creëren bij jezelf en anderen.
  • Wensen die jij hebt voor relaties ook uit laten komen.
  • Conflictsituatie oplossen en voorkomen.
  • Omgaan met negatieve feedback.
  • Helderheid in hoe jij wilt dat relaties eruit zien en daarin samenwerking realiseren met anderen.

De Relationship Dialogue training is een waardevolle investering in jezelf en de mensen om je heen. Door alles wat je leert tijdens de training leg je een mooie basis voor de toekomst.

Locatie

Locatie van de training:
Essence Training Centre
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

Praktische informatie 

Praktische informatie

Prijs

De Beyond Doubt training kost €1050,- inclusief btw.

Er geldt een korting van €400,- wanneer de Essence, Source en Beyond Doubt als een pakket worden geboekt. Het totale pakket kost €2795,- inclusief btw.

Dagen en tijden

Prijs

De Relationship Dialogue training kost €695,- inclusief btw. Neem je iemand mee, dan betalen jullie beiden €595,- inclusief btw.

Dagen en tijden

De Relationship Dialogue training start op vrijdag en eindigt op zondag. De tijden zijn als volgt:

Vrijdag: 9.30 – ca. 18.30 uur

Zaterdag: 9.00 – ca. 18.00 uur

Zondag: 9.00 – ca. 18.00 uur

Na de training is er ook een terugkomavond. Deze avond vindt binnen twee weken na de training plaats en start om 19.00 en eindigt rond 23.00 uur. Als je de precieze datum wil weten, neem dan vooral contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@essencetrainingen.nl of door op werkdagen tussen 12.00 en 18.00u te bellen met telefoonnummer 020-5062070.

Eten & drinken

Je kunt je eigen eten en drinken meebrengen. We hebben kasten, koelkasten en magnetrons waarin je het eten kunt bewaren en kunt bereiden.

Voorwaarden

Locatie

Essence Trainingen

Jarmuiden 26c

1046 AD Amsterdam

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

Testimonials

Testimonials

[testemonials]

 

icon-moneybackguarantee

Wij bieden 100% niet goed geld terug garantie

Register right now

Call to action placeholder