Over ons 

Wij zijn Exciting Life en het is onze missie om ambitieuze en enthousiaste mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar een exciting, gelukkig en authentiek leven. Wij geloven dat iedereen het verdient om een leven voor zichzelf te creëren waarin zij maximaal genieten van alles wat ze doen en de beste versie van zichzelf zijn.

Wij geloven dat excitement mensen drijft om meer te bereiken dan ze voor mogelijk houden en om alles uit het leven te halen wat ze willen. Wij stellen je in staat die excitement op elk moment en op jouw manier in te zetten zodat je jouw droomleven realiseert. Of het nou op het gebied van relaties is of gezondheid, wij leren individuen door middel van training en coaching om blijvende en duurzame resultaten te creëren op elk gebied.

Trainingsmethode

De basis van elke training is een verandering in houding, een toenemend zelfvertrouwen en meer bereiken dan je voor mogelijk had gehouden doordat je excitement ervaart wanneer je jezelf uitdaagt. Deze basis wordt gelegd door onze ervaren trainers. Zij motiveren de deelnemers met nieuwe, leuke en makkelijk toepasbare tools die ook op de lange termijn bruikbaar zijn. Inspirerende interacties van de trainers met de deelnemers zorgen ervoor dat ze hun houding veranderen en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen. Ook leren deelnemers op een leuke en speelse manier met en van elkaar. Wanneer deelnemers zien hoe ze iets kunnen veranderen en ook daadwerkelijk ervaren dat ze dit doen, is het ook makkelijker om het een volgende keer weer te doen. Excitement generates excellence.  

Resultaten van onze trainingen

Door de unieke trainingsmethode die wij hanteren behalen deelnemers succesvol en eindeloos veel resultaten, zowel op korte als op lange termijn. 

  • Door een nieuwe houding blijf je ook na de trainingen jezelf uitdagen om voor de beste versie van jezelf te gaan.
  • Makkelijke en praktische tools die ook na de training kunnen worden toegepast.
  • Meer excitement en zelfvertrouwen door aanzienlijk sneller en beter succes.
  • Meer voldoening ervaren doordat je meer durft.
  • Genieten van alles wat je doet.

Unieke organisatie met internationale trainers

Exciting Life is een unieke organisatie. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam verzorgen we wereldwijd trainingen. Wij willen mensen in staat stellen zelf een exciting en succesvol leven te creëren vanuit plezier, authenticiteit, energie en excellence.  Wereldwijd zijn al duizenden mensen succesvol getraind door onze trainers. Ook in Nederland werken wij met een internationaal team van trainers. Elke trainer heeft meerdere jaren werkervaring, is daadkrachtig, doortastend en inlevend en exclusief door ons geselecteerd en getraind.