Outfit

Informatie

Wil je blijvend slanker worden zonder dieet?

Je goed voelen in je lichaam en er tegelijkertijd van genieten? Dat is Outfit! Door onze bewezen en unieke trainingsmethode en onder begeleiding van onze inspirerende trainers ontwikkel je een nieuwe mindset. De succesvolle methode van Exciting Life vormt de basis van Outfit: een praktische en krachtige training met effectieve tools waarmee jij jouw dromen realiseert. Resultaat? Je staat, letterlijk en figuurlijk, lichter in het leven. 

Over de training

De Outfit training duurt tien weken en bestaat uit vier bijeenkomsten. Tijdens de training prikkelen we jou en de manier waarop jij omgaat met eten en je lichaam. In de Outfit training ontstaat er onder leiding van ervaren trainers een gedragsverandering bij de deelnemers. Door energieke simulaties en scherpe interacties in een veilige omgeving overwin je jouw barrières. Je krijgt simpele tools aangereikt en je leert deze toe passen in het dagelijks leven om betere resultaten te bereiken. Zo bereik je tijdens de training direct meer en betere successen. Dit is een enorme stimulans en geeft zelfvertrouwen. Dit zorgt ervoor dat je dit gedrag ook doorzet na afloop van de training. Door het nieuwe gedrag te blijven toepassen word je daar steeds beter in, boek je betere resultaten en ervaar je nog meer plezier en vertrouwen. Door excitement en excellence in te zetten ontwikkel je een mindset die duurzaam en blijvend is.  

Na deze training sta je energiek, enthousiast en lichter in het leven. Met nieuwe inzichten en een veranderde houding bereik je meer dan alleen gewichtsverlies en een mooi lichaam. Jouw krachtige en trotse nieuwe houding trekt succes en plezier aan! Op het werk, thuis en in elke relatie die je hebt. Wij helpen je met Outfit meer te bereiken dan alleen gewichtsverlies. Met Outfit win je op elk vlak in jouw leven. 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training: 

  • Hoe je op een energieke, leuke en lichte manier slanker kunt worden.
  • Herkennen en doorbreken van negatieve patronen en belemmerende gedachtes.
  • Je eigen patroon van een gezonde levensstijl ontwikkelen.
  • Oplossingen vinden en implementeren zodat je elke situatie aan kunt.
  • Hoe je op de lange termijn succesvol kan zijn in het behalen en behouden van je streefgewicht en er tegelijkertijd van kunt genieten. 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers en wil je hun resultaten zien? Neem dan hier een kijkje. 

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van elk vier uur gedurende tien weken. Dit zijn 4 trainingsavonden en 2 upgrade avonden. Tussendoor wordt je elke twee dagen gecoacht door een van onze trainers, via de telefoon of e-mail. In de vierde groepssessie geven we je praktische handvatten om jouw nieuwe houding en het gewichtsverlies ook na de training vol te houden. Nadat de training is afgerond, geven we je de mogelijkheid om twee upgrade avonden bij te wonen, ter ondersteuning van het voortzetten van je nieuwe levensstijl. 

Praktische informatie

Voor de komende trainingen verwijzen we je door naar de trainer, Cathelijne Kiwitz, die je meer informatie kan geven over de data en hoe het inschrijven in zijn werk gaat.

Met een investering in jezelf van €795,- inclusief btw krijg je dus 6 groepsbijeenkomsten en 35 persoonlijke gesprekken met je coach waarmee je niet alleen een slanker lijf maar ook een blijvende nieuwe levensstijl creëert. 

Heb je nog vragen over Outfit neem dan gerust contact op met een van onze coaches.

Een gesprek met een oud-deelnemer om zijn of haar ervaringen te horen is ook mogelijk. 

Locatie

Locatie van de training:

Exciting life
Jarmuiden 28
1046 AD Amsterdam

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

Testimonials