Exciting & Inspirational Drive

Information

Iedereen verdient het om het leven te creëren van zijn of haar dromen. Wij vinden dat hoe jonger je hiermee begint, des te beter. Want hoe mooi is het als je al vanaf jonge leeftijd je dromen na kunt jagen en daadwerkelijk een verschil kunt maken in deze wereld? Het doel van de Exciting & Inspirational Drive training is om jongeren vanaf 14 jaar hun potentieel te laten ontdekken, dit te vertalen naar een droom en hen te inspireren om die droom ook te gaan waarmaken. 

De meeste mensen hebben meer potentieel dan ze zelf denken, maar meestal wordt gedacht dat alleen de ‘unieke’ en ‘speciale’ mensen hun grootste dromen waar kunnen maken. Wij geloven dat het enige wat deze mensen doen is het hebben van een heldere droom, de moed om ervoor te gaan en om ervoor te blijven gaan. Wij hebben een training ontwikkeld waarin jongeren worden gecoacht om hun droom helder krijgen, hun verborgen talenten te ontdekken en in te zetten, een plan te maken en hoe ze voor hun droom kunnen blijven gaan. 

De training heeft de volgende resultaten voor jongeren: 

  • Meer zelfvertrouwen.
  • Meer voldoening.
  • Beter in staat zijn om met uitdagende situaties om te gaan.
  • Verhoogd gevoel van trots.
  • Heldere richting waar ze naar toe willen.
  • Verbeterde kwaliteit van leven.
  • Ze vertrouwen op zichzelf en ze trekken zich minder aan van wat andere mensen denken.
  • Ze zijn zich bewust van hun droom.

Over de training

Exciting & Inspirational Drive is een training van 7 weken met elke week een bijeenkomst. Wij zorgen voor een energieke training waarin iedere jongere voorbij zijn/haar barrières gaat door ervaringen en interacties. Zo ervaren de jongeren tijdens de training dat ze makkelijk meer kunnen bereiken dan ze dachten. Dit is een enorme boost voor hun zelfvertrouwen en het zorgt ervoor dat ze deze houding gemakkelijk vasthouden na afloop van de training. 

Wij geloven dat excitement mensen drijft om meer te bereiken dan ze voor mogelijk hadden gehouden en te excelleren in alles wat ze doen. Wij helpen jongeren om die excitement in te zetten zodat ze gaan voor hun dromen. 

Over de trainers

De trainers van Exciting Life zijn geselecteerd op ervaring op zakelijk vlak, daadkracht en inzicht. Ze zijn exclusief getraind door onze hoofdtrainer en hebben meerdere jaren trainingservaring. Hun aanpak is doortastend en interactief. Met simulaties leggen ze actuele en relevante situaties  voor zodat je direct de nieuwe vaardigheden oefent onder professionele begeleiding. Ze stimuleren in het omgaan met jouw belemmeringen zodat je meer en beter succes bereikt.

Praktische informatie

Location

Location of the training:

Exciting Life
Jarmuiden 28
1046 AD Amsterdam
Nederland

 
In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

Testimonials