MENU

Nieuws

Afvallen, lichter worden, gezond leven.

Judith – verantwoordelijk voor de communicatie over Outfit Trainingen binnen Exciting Life – schrijft in een vierdelige serie mee over wat er in de trainingen aan bod komt. […]

Lees verder >>

Outfit – Bewust eten: appeltje eitje!?

Judith – verantwoordelijk voor de communicatie over Outfit Trainingen binnen Exciting Life – schrijft in een vierdelige serie mee over wat er in de trainingen aan bod komt. Dit is het tweede blog in deze serie.

 

Op 19 augustus 2015, tijdens de tweede trainingsavond van Outfit, noteer ik een aantal krabbels om over te bloggen:

‘… Onderwerp van deze avond? Het ondersteunen van jouw drive om nog succesvoller te zijn in het trainingsprogramma van Outfit…’

‘…Bewust eten en verantwoordelijkheid nemen…’

Lees verder >>

Niets is mooier dan jezelf overtreffen – door Lilyan Harmsen

Lilyan Harmsen is trainer bij Exciting Life. Zij geeft onder andere Duet, Outfit en communicatie en bedrijfstrainingen en helpt mensen om die resultaten te creëren in hun leven die zij graag willen.
In deze blog beschrijft ze waarom ze het geven van Duet zo graag doet en welke voldoening zij eruit haalt.

 

Wat het geven van Duet voor mij betekent werd mij gevraagd….
Niets is mooier dan jezelf overtreffen en dit is wat deelnemers van Duet doen op het gebied van het aangaan van een liefdevolle relatie.
Een traject waarin ik ook zelf mag leren van wat de deelnemers belangrijk vinden en hoe ze in het leven staan.

 

Lees verder >>

Outfit – Comfortzone versus vrijheid

Judith – verantwoordelijk voor de communicatie over Outfit Trainingen binnen Exciting Life – schrijft in een vierdelige serie mee over wat er in de trainingen aan bod komt.

 

 

Afgelopen week is weer een eerste avond van de Outfit Training gestart. Een fijne groep op een locatie in Amsterdam die goed te bereiken is. De trainers en coaches zijn weer enthousiast gestart!

 

De eerste avond staat in het teken van de gereedschappen die de deelnemers krijgen om 9 weken aan de slag te gaan met hun doelen omtrent hun lichaam. Zoals gewoonlijk raken ook deze deelnemers mij op de eerste avond. Met name als ik hoor wat mensen allemaal willen en gaan doen als zij hun overgewicht kwijt zijn. Woouuw, wat een energie!

Lees verder >>

Aangenaam! Dit is het Outfit team.

  Hallo! Wij zijn het Outfit team van trainers en coaches: Cathelijne, Caty, Nanneke en Lilyan. Elk met hun eigen persoonlijkheid zijn zij allen even gepassioneerd […]

Lees verder >>

15 uitingen van excellence

  Excitement generates excellence. Dat is ons motto. Omdat je al in onze trainingen leert hoe je zelf jouw excitement in life terugbrengt, jouw motivatie en zelfvertrouwen […]

Lees verder >>